Qumup

Qumup is een innovatief eenmansbedrijf dat zowel eigen projecten als projecten voor anderen uitvoert. Het richt zich voornamelijk op het verkennen, ontwikkelen en investeren in nieuwe online communicatieconcepten, zoals de onderzoekwebsites Links23.nl en Rechts23.nl die in 2023 zijn gelanceerd. 

In april 2024 lanceerde Qumup de webwinkel Kwantumkortingen.nl, na eerdere lanceringen van Derdegratis.nl en Kantooruitrusting.nl in maart 2024. De webshopactiviteiten van Qumup zijn gericht op het genereren van inkomsten en het financieren van non-profit projecten met sociale doelen, zoals een platform voor veilige communicatie over maatschappelijke kwesties. Qumup zal medio 2024 starten met het werk aan een website waar werknemers per bedrijf veilig kunnen praten over sociale veiligheid.

De eigen webshops fungeren ook als showcases voor de expertise van het bedrijf en als experimentele platforms om nieuwe webshopconcepten te verkennen en technische mogelijkheden te testen. Kwantumkortingen.nl bevat meer dan 160 duizend artikelen en 1,4 miljoen productfoto's, wat vraagt om geavanceerde serveroplossingen en efficiënt beheer van productinformatie. Qumup heeft software ontwikkeld die automatisch nieuwe productinformatie toevoegt aan de webwinkel op basis van 'feeds'. De recent gelanceerde websites zijn gebouwd met de nieuwste versie van Drupal (10), waarmee Qumup voorop loopt in het gebruik van geavanceerde technologieën. Kwantumkortingen.nl toont innovatieve zoekoplossingen om snel door het grote assortiment te navigeren.

Bij het ontwikkelen van innovatieve online oplossingen werkt Qumup nauw samen met AI-diensten zoals ChatGPT. Maar de kracht van Qumup ligt niet alleen in het gebruik van de nieuwste technologieën; het draait ook om het creatief toepassen van deze technologieën op websites met veel creatieve content, zoals Links23.nl en Rechts23.nl. Op deze sites kunnen gebruikers niet alleen vragenlijsten invullen, maar ook zelf stellingen bedenken en voorleggen aan anderen.

LiqueFactive en Jouwwebmaster zijn andere handelsnamen van Qumup
Qumup opereert afhankelijk van de dienstverlening ook nog onder de andere handelsnamen LiqueFactive en Jouwwebmaster. LiqueFactive is afgeleid van Liquefaction, het vloeibaar maken van vaste zaken. In dit geval gaat het om het vloeibaar maken van communicatie.

Postadres (geen bezoekadres):
Waterweegbree 36
2498 EN Den Haag

BTW-identificatienr: NL004123778B17
IBAN: NL56 KNAB 0416 3240 61
KvK-nr: 85634395 Den Haag
e-mail: info@liquefactive.nl