Drupal website-ontwikkeling

Informatie

Informatie  

Wij bouwen al onze maatwerk websites in Drupal. Dit kunnen ook websites zijn die alleen via wachtwoorden toegankelijk zijn. Drupal is een IT-oplossing zonder licentie-kosten. U betaalt dus niet voor de software zelf, maar uitsluitend voor de toepassing van die software bij de ontwikkeling van de website.

De opgeleverde website wordt uw eigendom. Het is mogelijk om daarna het onderhoud in onze handen te leggen, maar dat hoeft niet. Door herbruikbare modules te gebruiken, houden we de bouwkosten van de site laag. Wij verzorgen ook een hosting van uw website bij een Nederlands bedrijf waarmee wij samenwerken. Daarbij is het mogelijk om te kiezen voor servers in Nederland of de Verenigde Staten. De site krijgt een uniek IP-adres.

Een sterke eigenschap van een Drupal website is dat deze makkelijk aangepast kan worden aan uw bijzondere behoeften door extra zogeheten 'modules' te installeren.

Wij hebben ervaring met het opnieuw ontwikkelen van bestaande websites in Drupal. De kosten voor zo'n herontwerp variëren afhankelijk van de complexiteit van € 6.000,- tot enkele tienduizenden euros. De kosten voor een geheel nieuwe website starten bij € 9.000,- vanwege de tijd die gaat zitten in het uitwerken van de benodigde functionaliteiten.

Meer informatie over Drupal is beschikbaar in onderstaande twee Engelstalige video's van respectievelijk de Drupal Association en 'Drupal Jedi'.