Dropshipping oplossingen met Drupal

Informatie

Informatie  

Dropshipping is al langere tijd een financieel veilige manier om zonder investeringen in voorraden producten te kunnen verkopen via webshops of online platformen. Bij dropshipping verstuurt de groothandel uit naam van de verkopende webshop de producten naar de kopers. Veel groothandels bieden online connecties aan waarmee producten, prijzen en voorraadinformatie makkelijk up to date gehouden kunnen worden. Wij hebben ervaring met het vrijwel volledig automatiseren van deze webshop update-processen. Per groothandel moet bekeken worden wat de beste oplossing is. Heeft u plannen om op deze manier een webshop te starten dan kunnen we dit proces van bouwen van zo'n webshop volledig voor u verzorgen.

Wij ontwikkelen op verzoek een webshop die grote overeenkomsten heeft qua layout met de viertalige webshop QloQs.store waarmee wij zelf horloges en sierraden verkopen. Wij kunnen voor u een totaaloplossing bouwen die wij u als prototype kunnen laten zien met een beperkt aantal producten. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met betalingsbemiddelingsbedrijven (zoals Mollie) maar ook daarbij kunnen wij u helpen.

De kosten voor het ontwikkelen van zo'n webshop zijn afhankelijk van de omvang van het aantal producten, het aantal te gebruiken talen en de complexiteit van de online connecties die de groothandelaar u biedt. De kosten variëren tussen de € 4.000 en € 20.000.

U kunt u bij ons ook een webshop laten maken als u die geheel zelf wilt onderhouden. De ontwikkelkosten van zo'n eenvoudige webshop variëren tussen de € 2.000 en € 6.000. Ook deze webshop heeft dezelfde layout op hoofdlijnen zoals onze webshop QloQs.store.